Εκπαιδευτική Έκθεση “Σπουδές στο Εξωτερικό 2023”

Η Εκπαιδευτική Έκθεση “Σπουδές στο Εξωτερικό,” διοργανώνεται από την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μεσαίας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Global Education στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023, από τις 2:30μμ έως τις 8:00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, 2112 Πλατύ Αγλαντζιάς, Λευκωσία).

Τι μπορείτε να περιμένετε από αυτήν την έκθεση:

  • Εκπρόσωποι από διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού από χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία και Ελλάδα θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν.
  • Διάφορες εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες για φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, συμπεριλαμβανομένης ιδιωτικής φοιτητικής διαμονής και φοιτητκών δανείων.
  • Διαλέξεις και σεμινάρια σχετικά με θέματα όπως σπουδές στην Ελλάδα, σπουδές σε αγγλόφωνα προγράμματα, αθλητικές υποτροφίες και διαχείριση εξόδων σπουδών θα προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες.

Συνολικά, η έκθεση “Σπουδές στο Εξωτερικό” προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές και τους γονείς να εξερευνήσουν τις διάφορες εκπαιδευτικές επιλογές και να λάβουν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στη λήψη της σωστής απόφασης για το μέλλον τους.

Χορηγός Επικοινωνίας η CITY. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Global Education στο 22780250 ή marketing@globaleducationcy.com.

Comments are closed.