ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔIΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CBS INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

H Global Education Services μαζί με το πανεπιστήμιο του CBS International Business στην Γερμανία, διοργανώνουν διαδικτυακή διάλεξη για γνωριμία με το πανεπιστήμιο την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00.

Ομιλητής η Julia Popovic, Yπεύθυνη Εισδοχής του πανεπιστημίου και Guest speaker, o Σάββας Παπαπαντελής, Κύπριος μεταπτυχιακός φοιτητής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο για να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Το πανεπιστήμιο προσφέρει προγράμματα σπουδών στα Αγγλικά, και δεν απαιτείται η γνώση της Γερμανικής γλώσσας. Παραχωρείτε αυτομάτως φοιτητικό δάνειο που καλύπτει τα δίδακτρα του φοιτητή για όλα τα χρόνια φοίτησης του.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και ελληνικά μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε πατήστε τον σύνδεσμο  https://us06web.zoom.us/j/87537092058

Για περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο, τα προγράμματα σπουδών, το κόστος διδάκτρων και δυνατότητα για υποτροφίες και Οικονομικά βοηθήματα μπορείτε να δείτε στο www.globaleducationcy.com/en/cbs-international-business-school/

Comments are closed.