Παράλληλα με την προσπάθεια που καταβάλλουμε στον τομέα της επικοινωνίας και της προβολής του έργου και της δράσης μας, στοχεύσαμε σε  συνεργασίες προς όφελος των παιδιών και των γονιών.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

·         Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με στόχο την ένταξη μαθητών στο πρόγραμμα «Μέντωρ»  το οποίο  στηρίζει παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και συναισθηματική αστάθεια, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

·         Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν και ο  Μέγας Χορηγός στην Συναυλία που διοργάνωσε η Ομοσπονδία στις 9/6/18

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

·         Παροχή υποτροφιών με ποσοστό 30% μέχρι  50% μείωση στα δίδακτρα,  για τους κλάδους σπουδών του Πανεπιστημίου σε πέραν από 30 τελειόφοιτους μαθητές της Λευκωσίας για όλα τα χρόνια φοίτησης τους.

·         Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ήταν και ο Μέγας Χορηγός των Κατασκηνώσεων που διοργάνωσε η Ομοσπονδία το καλοκαίρι.

Δωρεάν παροχή των αιθουσών του Πανεπιστήμιου για τις εκδηλώσεις, όπως και την διοργάνωση της σημερινής Γενικής Συνέλευσης.

DIKTYOHUB

Συνεργασία με το Συμβουλευτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο DIKTYOHUB με σκοπό την ενημέρωση και την καθοδήγηση γονιών και μαθητών έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν πλάνο ζωής και να βελτιώσουν την απόδοση τους στο σχολείο.

Διευκρινίζεται ότι η συνεργασία μας δεν πλήττει σε καμία περίπτωση το αξιόλογο έργο των Συμβούλων του ΥΠΠ και ούτε παρεμβαίνει στο έργο τους.  Αντίθετα μπορούμε να συνεργαστούμε αφού ο στόχος μας είναι κοινός, η επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού που θα του καθορίσει ακόμα και την οικογενειακή του ζωή.

Μέσα από την συνεργασία έγιναν τα πιο κάτω:

  • Δωρεάν ομιλίες σε γονείς και μαθητές
  • Δωρεάν ομιλίες σε γονείς και μαθητές σε εβδομαδιαία βάση στις εγκαταστάσεις του DIKTYOHUB με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
  • Δωρεάν Συμβουλευτική σε άπορα παιδιά, μετά από υπόδειξη της Ομοσπονδίας.
  • Χορηγία για την διοργάνωση της Συναυλίας.
  • Στήριξη στη συμμετοχή στην εκπαιδευτική έκθεση 2018.
  • Δωρεάν Συμβουλευτική καθοδήγηση και βοήθεια στη συμπλήρωση των εντύπων για τις Παγκύπριες εξετάσεις μετά την αλλαγή των πλαισίων πρόσβασης για τα Δημόσια Πανεπιστήμια σε Κύπρο και Ελλάδα

Διαφορές άλλες Συνεργασίες

·         Με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

·         ΜΕ τη Μητρόπολη Ταμασού 

·         Με την Τράπεζα Κύπρου,

·         Με τον ΟΠΑΠ Κύπρου, χορηγός των βραβείων Αρετήν Επαινεί

·         Με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, εμπλούτισε τις δραστηριότητες στις Κατασκηνώσεις

·         Ένταξη στο πρόγραμμα «Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»

·         Με την Παγκύπρια Σχολή Γονεων

·         Με το πανεπιστήμιο FREDERICK

·         Με τον σκηνοθέτη Πέτρο Χαραλάμπους