Χαιρετισμός Προέδρου

Aγαπητοί , γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες, φίλοι και φίλες, καλοσωρίσατε στην διαδικτυακή πύλη της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας,

Η Ομοσπονδία Λευκωσίας αποτελείται από όλους τους Συνδέσμους Γονέων των Δημοσίων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας, τους οποίους εκπροσωπεί στην Παγκύπρια Συνομοσπονδία και αναπτύσσει κοινωνική και εκπαιδευτική δράση με στόχο την στήριξη του εκπαιδευτικού έργου και την ευημερία των μαθητών.
Η Ομοσπονδία Λευκωσίας ως το ανώτερο όργανο των Οργανωμένων Γονιών της πρωτεύουσας μέσα από συντονισμένες δράσεις επιδιώκει και αναπτύσσει σχέσεις με όλους του φορείς της Δημόσιας εκπαίδευσης, για την εξασφάλιση της υγείας, ασφάλειας, ευημερίας, αγωγής και ακαδημαϊκής προόδου των μαθητών και μαθητριών της Μέσης Εκπαίδευσης.

Διεκδικούμε για τα παιδια του σημερα και του αύριο ένα δημοκρατικό, ασφαλές, βιώσιμο και λειτουργικό δημόσιο σχολείο αντάξιο των μαθητών και των εκπαιδευτικών του, όπως πρέπει να υπάρχει σε κάθε ευνομούμενο κράτος.

Χαράλαμπος Διονυσίου

Οι στόχοι μας...

Για την επίτευξη των στόχων μας αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή του έργου και της δράσης της Ομοσπονδίας είναι να αναβαθμίσουμε εξολοκλήρου την ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε έναν λειτουργικό ιστοχώροφιλικό και προσβάσιμο για ολες τις ηλικίες και για όλα τα άτομα,χωρίς διακρίσεις
Η στρατηγική ανάπτυξης του νέου «site» στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες, της ενημέρωσης και της επικοινωνίας.
Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας, η δική σας συμμετοχή και βοήθεια κρίνεται αναγκαία, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Δ.Σ προσδοκά, μέσω της ενεργούς υποστήριξης και της γόνιμης κριτικής συμβολής όλων σας, η νέα δυναμική και πλούσια ιστοσελίδα, να καταστεί εστία γνώσης, πληροφόρησης και θετικού προβληματισμού.
Το Δ.Σ σε συνεργασία με την μαθητική κοινότητα, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους φορείς της Παιδείας του τόπου, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της πόλης της Λευκωσίας, σε πείσμα των καιρών θα εργαστεί για να καταστεί το όραμα μας πραγματικότητα. Ολοι μαζί διεκδικούμε για τα παιδια του σημερα και του αύριο ένα δημοκρατικό, ασφαλές, βιώσιμο και λειτουργικό δημόσιο σχολείο αντάξιο των μαθητών και των εκπαιδευτικών του, όπως πρέπει να υπάρχει σε κάθε ευνομούμενο κράτος.
Σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλή πλοήγηση.
Χαράλαμπος Διονυσίου
Πρόεδρος